Godt Nytår!

Mit 2013 i billeder

PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage5

År 2013 har været et begivenhedsrig år for mig. I dette år har jeg besøgt 6 lande, 4 af dem var på mit backpackereventyr i Asien, hvilket nok har været den største oplevelse i mit liv. Derudover har jeg været på tøsetur til Budapest og badeferie i Tyrkiet. Efter sommeren startede jeg på universitetet, hvor jeg lærte en masse skønne mennesker at kende. Men efter måneders tvivl, måtte jeg til sidst erkende at det ikke var den rigtige uddannelse for mig. Så hvad år 2014 byder på for mig, må tiden vise, for det har jeg ingen idé om pt.

Alt i alt har år 2013 hvert fald budt på mange skønne begivenheder, så forhåbentlig bliver år 2014 ligeså godt, hvis ikke bedre 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt Nytår!