My Christmas gifts

Godt Nytår!

PicMonkey Collage.newyear

Håber I alle kom BRAGENDE godt ind i det nye år! 😀

Jeg havde hvert fald en super sjov aften i et fantastisk selskab, med en masse god mad og rigeligt i glasset! Og jeg er sikker på, at jeg nok ikke er den eneste, der ikke får lavet de mest fornuftige ting, her på årets første dag. Men pyt, det skal der da være plads til! Jeg har tilbragt dagen i dag (efter jeg langt om længe kom ud af sengen), med en masse tv, sodavand, usunde sager og lækre rester fra aftensmaden i går. Og mon ikke der lige er plads til at se en sidste film, inden sengetid 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Christmas gifts