I would like to wear

Ugen der gik

PicMonkey Collagej

Sidste uge har igen stået på en masse hjemmebag i form af hindbærsnitter, sunde pebernødder og knækbrød 😉 I starten af ugen var jeg i biffen og se Hunger Games 2 (kan virkelig anbefales!), normalt er jeg egentlig ikke specielt til science fiction film, men denne serie her har virkelig fanget mig. Derudover var jeg til julefrokost i fredags, og havde en super sjov aften med en masse skønne mennesker! Og så stod resten af weekenden ellers bare på afslapning, julemarked og en masse hygge 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to wear