Min Jul

My Christmas gifts

20131230_114318

20131230_114847

Ingen jul, uden gaver! Eller hvad man nu siger.. 😀 Ovenover ser I hvert fald årets høst for julen 2013.

Jeg fik bl.a. nogle smykker, T-shirt, ballerinaer, køkkenvægt, små skåle/lysestager, pleje til håret og sportstøj/udstyr (så nu er der ingen undskyldning for mig mere 😉 ). Foruden disse gode gaver fik jeg også en rejse til Budapest! Skal allerede af sted om 2 uger, samen med min mor og søster. Det bliver en ren tøsetur med shopping, caféture, spabade og en masse gode oplevelser, så det glæder jeg mig meget til! Vi var også af sted på samme tur sidste år, og det var super hyggeligt! 🙂

 – Håber I har nydt julen sammen med jeres nærmeste, og snart er klar til at sige farvel år 2013 og goddag år 2014!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Jul