Ud i det blå

Interiør inspiration

Goddag derude!

I dag har jeg søgt lidt på nettet, og fået lavet en lille collage med nogle ting, som jeg selv er ret vilde med. Det er første gang jeg bevæger mig ud i dette, så håber I bærer over med det, men synes selv resultatet blev ret fint.

Men hvis I selv sidder derude og mangler lidt idéer til boligen eller nogle juleønsker, kan dette måske være en lille inspirationskilde 😉 Bolig interiør 1. Guld bordlampe – www.lisbethdahl.com, 2. Lampe – www.vitastore.dk, 3. Guld lanterne – www.lisbethdahl.com, 4. Islandsk lammeskind – www.livaliving.dk, 5. Tom Dixon Etch fyrfadstage – www.bahne.dk, 6. Gevir på opsats – www.hill-street.dk, 7. Marokkansk kaffebord – ?, 8. Buddha figur  – www.indomoebler.dk

Hvad synes I? Ja, det er hvert fald ikke nogen hemmelighed at jeg godt kan lide guld, hihi!

 

– Ha en dejlig dag derude!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud i det blå